Bayern feliciteert Real: Misschien was dat uiteindelijk aantrekkelijker
Rummenigge wenst Odegaard het beste in Spanje

Bayern feliciteert Real: "Misschien was dat uiteindelijk aantrekkelijker"

26-01-2015 16:54
2

Niet Bayern München, maar Real Madrid slaagde er vorige week in om Martin Odegaard aan zich te binden. Het Noorse talent had de clubs voor het uitkiezen, maar gaf zijn voorkeur uiteindelijk aan een overstap naar Spanje.

Bayern-directeur Karl-Heinz Rummenigge had graag gezien dat Odegaard zijn toekomst aan de Duitse topclub verbond, maar toont zich in gesprek met TZ een waardig verliezer. "Het was vanaf het begin duidelijk dat het niet makkelijk zou worden om Odegaard te contracteren. Manchester United, Liverpool, Arsenal, FC Barcelona, Real Madrid en enkele andere Duitse clubs zaten allemaal achter hem aan."

"Ik kan Real Madrid alleen maar feliciteren. Bovendien wens ik Martin het beste in de toekomst. Hij en zijn vader waren erg sympathiek en serieus toen ze Bayern bezochten. Ik vond er niks vreemds aan dat ze zoveel clubs bezochten. Hij deed dat met een duidelijk doel en wilde slechts een beeld krijgen van de clubs. Misschien was Real uiteindelijk aantrekkelijker dan Bayern. Ik denk niet dat het om geld ging."