Oud-Ajacied sluit boek in Deventer definitief: 'Niemand is groter dan de club'
Speler op eigen aandringen naar hekkensluiter Eredivisie

Oud-Ajacied sluit boek in Deventer definitief: 'Niemand is groter dan de club'

26-01-2015 17:33
3

Fernando Lewis maakt het seizoen alsnog af bij FC Dordrecht, de hekkensluiter van de Eredivisie. De aanvaller is eigendom van AZ en werd ondergebracht in Deventer. Op eigen aandringen is dat avontuur abrupt beëindigd.

'Het is de wens van de speler en zijn zaakwaarnemer Rob Witschge deze move te maken. Go Ahead Eagles betreurt zijn vertrek ten zeerste, maar wil een speler die zelf kiest voor een andere weg niet tegenhouden', schrijft Go Ahead op de eigen website. De oud-Ajacied begon goed in Deventer en was zelfs belangrijk in de beladen derby tegen PEC Zwolle, maar verloor vlak voor de winterstop zijn basisplaats.

Op verzoek van Lewis is besloten om het boek bij Go Ahead te sluiten. 'Go Ahead Eagles vindt alle selectiespelers belangrijk en staat op het standpunt dat niemand groter is dan de club. Het is in de visie van de club puur en alleen aan de technische staf te beslissen wie speelt en wie niet', aldus de club, dat naar eigen zeggen 'louter spelers' wil gebruiken die 'er samen voor willen gaan'.