Kapitaalkrachtig PSG probeert toptalent Van Gaal los te weken: 'Hij mag niet weg'
"De coach beschouwt hem als een belangrijke speler. Hij rekent op iedereen"

Kapitaalkrachtig PSG probeert toptalent Van Gaal los te weken: 'Hij mag niet weg'

26-01-2015 21:53

Adnan Januzaj staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain. De Belgische linker aanvallende middenvelder van Manchester United staat te boek als groeibriljant, maar krijgt van Louis van Gaal niet heel veel speeltijd bij United.

PSG merkte dat op en waagde een poging om Januzaj los te weken, zo vertelt de belangenbehartiger van de negentienjarige speler. Januzaj sloeg de interesse van de kapitaalkrachtige club af en tekende een vijfjarig contract bij United.

"PSG heeft deze winter interesse getoond. Ze hebben direct contact gezocht met Manchester United om te informeren", aldus Dirk de Vriese, de zaakwaarnemer van Januzaj, tegenover Foot Mercato.

Van Gaal is niet van plan om mee te werken aan een vertrek van zijn groeibriljant. "Van Gaal heeft laten weten dat Januzaj deze winter niet mag vertrekken. Niet op permanente basis en ook niet op huurbasis. De coach beschouwt hem als een belangrijke speler. Hij rekent op iedereen. Het lijkt op een definitieve beslissing, die niet zal veranderen."