Vitesse-fans luiden noodklok: Maatstaf wat je aan prestaties in punten laat zien
"Mislukt tactisch concept"

Vitesse-fans luiden noodklok: "Maatstaf wat je aan prestaties in punten laat zien"

27-01-2015 10:06
1

Onder de supporters van Vitesse begint er steeds meer onrust te ontstaan. De Arnhemmers presteren matig in de Eredivisie en staan ondertussen zelfs op een twaalfde plek. Toch staat het in de kwartfinale van de KNVB beker tegenover FC Groningen.

De fans hebben inmiddels de noodklok geluid op de website van de officiële supportersvereniging. "Er staat al een gesprek gepland met algemeen directeur Joos de Wit en wij willen nu ook om de tafel met de spelersraad van Vitesse", zijn volgens De Gelderlander de woorden van supportersvereniging-voorzitter Stef ten Thij. Vitesse wist slechts één van de laatste tien competitieduels om te zetten in een overwinning.

"Mislukt tactisch concept, falende verdedigers, afgeroomd middenveld door experimenten in de spits, slappe starthouding in de wedstrijd, gebrek aan teamgeest door de wedstrijd heen: Vitesse onwaardig", zo luidt de verklaring van de Vitesse-aanhang. "We willen geen berichten meer lezen over een aanbod aan de trainer en dat hij nadenkt over verlengen. Dat is voorlopig niet aan de orde en ook daarbij is de maatstaf wat je aan prestaties in punten laat zien."