FC Twente schrapt grootverdiener mogelijk snel: Hij is erover aan het nadenken nu
Bengtsson geniet belangstelling uit Spanje, Duitsland en Scandinavië

FC Twente schrapt grootverdiener mogelijk snel: "Hij is erover aan het nadenken nu"

27-01-2015 12:05

FC Twente, dat af wil van de grootverdieners in de selectie, raakt Rasmus Bengtsson mogelijk op korte termijn al kwijt. De verdediger is één van de bestbetaalde spelers in de groep en volgens zijn zaakwaarnemer kan hij rekenen op interesse uit diverse landen.

Bengtsson mocht afgelopen zomer ook al vertrekken bij de Tukkers, omdat hij nog een contract heeft uit de hoogtijdagen. De Zweed kwam in 2010 transfervrij over van Hertha BSC, vlak nadat FC Twente de landstitel gewonnen had. De vraag is nu of de viervoudig international in januari vertrekt of na het seizoen, wanneer zijn verbintenis ten einde is.

"Er is interesse vanuit Spanje, Duitsland en Scandinavië. Rasmus is erover aan het nadenken nu", onthult agent Hasan Cetinkaya aan viasatsport.se. "Hij zal FC Twente verlaten en het kan zijn dat het voor het einde van januari is. De interesse in Rasmus is concreet."

Eerder sijpelde al door dat onder andere Malmö FF Bengtsson op de korrel heeft. Cetinkaya wil dat niet bevestigen. "Ik ga niet in op de namen van clubs, maar het zijn topclubs uit Scandinavië. Het zijn geweldige clubs en we zullen zien wat er gaat gebeuren."