Eredivisie-verrassing beloont trainer met fonkelnieuw en aangepast contract
Coach na de zomer geen technisch manager meer

Eredivisie-verrassing beloont trainer met fonkelnieuw en aangepast contract

27-01-2015 12:42
1

Jurgen Streppel blijft twee jaar langer trainer van Willem II. De Tilburgers maken dinsdag bekend dat de oefenmeester zijn contract met twee seizoenen verlengt. Vanaf komend seizoen zal hij echter geen technisch manager meer zijn.

Streppel vervult op dit moment een dubbelrol in het Koning Willem II Stadion. De functie van technisch manager zal na dit seizoen door iemand anders ingevuld worden, waardoor Streppel zich volledig op het trainen van het eerste elftal kan richten. Streppel is sinds 2011 hoofdtrainer van de Tilburgers.

Wedden

Meer odds

Met een knappe tiende plek in de Eredivisie doet de promovendus het dit seizoen uitstekend. ‘Ik ben er trots op dat ik bij Willem II mag werken”, reageert Streppel op het nieuws. "Het is een mooie traditierijke club en de afgelopen jaren zijn we met de gehele staf druk bezig geweest om van Willem II weer een stabiele ploeg te maken. Ik denk dat daarin nog wel wat stappen gemaakt kunnen worden, dus ik ben blij dat ik daar met de rest van de staf verder aan kan werken."

Algemeen directeur Berry van Gool is blij dat Streppel hoofdtrainer blijft. "We gaan hiermee door op de weg die een aantal jaren geleden is ingeslagen. Voor Willem II is continuïteit en vertrouwen erg belangrijk en we zijn er trots op dat we samen met Jurgen verder kunnen bouwen aan onze club."