Aanvaller zorgt voor meer onrust bij AZ: Ik sluit een transfer niet uit
Nieuwe rol zint spits totaal niet

Aanvaller zorgt voor meer onrust bij AZ: "Ik sluit een transfer niet uit"

28-01-2015 07:58
3

Heeft AZ net het gedoe met Wesley Hoedt achter de rug, ontstaat de volgende bron van onrust in de selectie van John van den Brom. Aron Jóhannsson is op de bank beland en dreigt de bom te laten barsten.

Jóhannsson was vorig seizoen en ook het grootste deel van dit seizoen een vaste waarde, maar die status is hij inmiddels kwijt. De spits begon vorige week tegen FC Dordrecht op de bank en moest daar dinsdag tegen FC Twente opnieuw plaatsnemen. En dat zint hem totaal niet.

"Het is nog een paar dagen voordat de transfermarkt op slot gaat, ik sluit een transfer niet uit", aldus Jóhannsson tegen RTV Noord-Holland. Hij realiseert zich ook dat er werk aan de winkel is. "Ik moet mezelf keihard bewijzen en de trainer laten zien dat ik in de basis hoor. Ik denk dat ik daar goed genoeg voor ben."

De 24-jarige Amerikaan wil van Van den Brom horen of hij nog in zijn plannen voorkomt. De aanvaller was vorig seizoen goed voor liefst zeventien doelpunten. Dit seizoen staat de teller op slechts twee goals in negen wedstrijden.