Chelsea krijgt geen medewerking: Die 35 miljoen euro is toch echt nodig
Begeerde Colombiaan mag alleen voor afgesproken bedrag weg

Chelsea krijgt geen medewerking: "Die 35 miljoen euro is toch echt nodig"

28-01-2015 19:03

Chelsea kan een versoepelde houding van Fiorentina uit het hoofd zetten. Volgens coach Vincenzo Montella vertrekt smaakmaker Juan Cuadrado alleen voor de hoofdprijs, een gelimiteerde transfersom van 35 miljoen euro.

De Colombiaan staat naar verluidt bovenaan het lijstje van Chelsea-manager José Mourinho. Fiorentina liet vervolgens weten geen medewerking te willen verlenen alvorens de gelimiteerde transfersom op tafel komt, maar dat is voor de Londenaren geen optie. Mohamed Salah werd vervolgens naar voren geschoven als ruilmiddel.

Montella weerspreekt dat de club uit Florence zich hierdoor laat leiden. "Zijn situatie is heel simpel. Er is een gelimiteerde transfersom in zijn contract opgenomen en mocht een andere club voldoen aan dat bedrag, dan mag hij vertrekken. Zelf heeft hij alleen ook nooit gezegd dat hij naar Chelsea wil", luidt de reactie tegenover Sky Sports.

Wat Montella betreft blijft de overgang uit. "Chelsea heeft misschien contact gehad met zijn makelaar, maar die 35 miljoen euro is toch echt nodig voor een transfer. Uiteraard hoop ik dat Cuadrado hier blijft. Het is een fijne vent en eigenlijk verwacht ik dat ook. Overigens denk ik wel dat hij de kwaliteiten heeft voor Engeland."