Roma-spits overweegt transfer naar Milan: Iedereen weet waar de club voor staat
Transfer mogelijk binnen enkele dagen rond

Roma-spits overweegt transfer naar Milan: "Iedereen weet waar de club voor staat"

28-01-2015 19:27
1

AC Milan hoopt de sportieve crisis een halt toe te roepen door de selectie een kwaliteitsimpuls te geven. Daarbij geldt de 23-jarige aanvaller Mattia Destro als een belangrijk doelwit.

Destro speelt momenteel nog voor AS Roma. De Milanese club probeert de spits met optie te koop te huren van de Romeinen, al wilde hij in eerste instantie een permanente overgang afdwingen. "Mattia weet inmiddels alles en nu is het aan hem om te beslissen. We hebben hem enigszins verrast en daarom moet hij er even goed over nadenken. Dat is alleen maar goed", zegt algemeen directeur Adriano Galliani in de Italiaanse media.

Volgens Galliani is er in Milaan niet serieus nagedacht over een directe koopconstructie. "We hebben het steevast gehad over huurbasis met optie tot koop. De solidariteit van de club aangaande het aanbieden van garanties? Iedereen weet wel waar AC Milan voor staat", benadrukt de beleidsbepaler.

AC Milan is dramatisch begonnen aan de tweede helft van het seizoen. Dinsdag verloor de ploeg opnieuw, met 0-1 van SS Lazio in de Coppa Italia.