'Vier keer buitencategorie in de spits onvoldoende voor kooplustig City'
Kroaat Mandzukic mag bij goed bod weg uit Madrid

'Vier keer buitencategorie in de spits onvoldoende voor kooplustig City'

29-01-2015 12:05
2

Vier spitsen van de buitencategorie is nog niet genoeg voor Manchester City, dat in de Spaanse media aan Mario Mandzukic gelinkt wordt. De Engelse kampioen moet in dit geval afrekenen met Arsenal, dat de Kroaat van Atlético Madrid ook wil inlijven.

Manchester City kocht in januari al Wilfried Bony van Swansea City en trok daar 36 miljoen euro voor uit. De Ivoriaan voegt zich bij Sergio Agüero, Edin Dzeko en Stevan Jovetic, terwijl City dikwijls met slechts één spits voor de dag komt. Daar blijft het misschien niet bij, want ook Mandzukic staat op het wensenlijstje van manager Manuel Pellegrini.

Wedden

Meer odds

Atlético legde afgelopen zomer nog 22 miljoen euro neer om kopspecialist Mandzukic van Bayern München los te weken. De komst van Fernando Torres en de vorm van Antoine Griezmann zorgden er echter voor dat de Kroaat lichtjes in de pikorde gezakt is. De Madrilenen zouden volgens Spaanse media bereid zijn Mandzukic te verkopen, als er een schappelijk bod op tafel komt.

Manchester City zou dat bod kunnen doen, want de titelkandidaat heeft naar verluidt dertig miljoen euro voor Mandzukic over. Ondertussen houdt Arsenal de situatie goed in de gaten. In de komende dagen besluit manager Arsène Wenger of The Gunners het bedrag van City willen evenaren.