Raiola in gesprek met voormalig Oranje-bondscoach Bert van Marwijk

'Als je niet Ronaldo, Messi of Zlatan kunt halen, dan moet je hem halen'
Middenvelder volgens zaakwaarnemer op weg naar absolute topclub

'Als je niet Ronaldo, Messi of Zlatan kunt halen, dan moet je hem halen'

29-01-2015 12:52
1

Net als de rust rond de toekomst van Paul Pogba lijkt teruggekeerd, wakkert Mino Raiola het vuurtje weer aan. Volgens de zaakwaarnemer zal Pogba binnen achttien maanden vertrekken bij Juventus.

Real Madrid, Manchester United, Paris Saint-Germain en Chelsea zijn al in verband gebracht met Pogba, die onlangs een verbeterd contract tot medio 2019 tekende bij Juventus. "Die contractverlenging was een makkelijke beslissing", vertelt Raiola in La Gazzetta dello Sport. "Geen nieuw contract tekenen zou een probleem voor Juventus hebben opgeleverd en een zwakke positie voor Paul."

"Ik wil dat de club die hem koopt in hem gelooft en voor hem wil betalen. Als Paul Juventus verlaat, is het voor de absolute top. Als dat niet dit jaar gebeurt, zal het volgend jaar zijn", is Raiola eerlijk in de roze sportkrant. "Paul is de enige grote ster die aan het einde van dit seizoen beschikbaar is. Als je niet Cristiano Ronaldo, Lionel Messi of Zlatan Ibrahimovic kunt halen, kan je alleen maar voor Paul gaan."

"Als iemand hem wil hebben, zou hij voor meer dan honderd miljoen kunnen worden verkocht", voorspelt Raiola, kijkend naar de huidige situatie op de transfermarkt.