PSV denkt aan financiën en doet Bakkali alsnog contractvoorstel
Bakkali toch langer bij PSV?

PSV denkt aan financiën en doet Bakkali alsnog contractvoorstel

29-01-2015 16:44
40

Er kan een nieuw hoofdstuk worden toegevoegd aan de slepende transfersoap rondom Zakaria Bakkali. PSV heeft de aanvaller afgelopen dinsdag alsnog een nieuw contractvoorstel gedaan.

Marcel Brands, technisch directeur van de club uit Eindhoven, bevestigt tegenover Metro dat PSV de groeibriljant inderdaad een nieuw voorstel heeft gedaan. "We hebben Zakaria een nieuwe aanbieding gedaan, nu is het afwachten." Marcel Veerman, zaakwaarnemer van Bakkali, laat donderdag tegenover diezelfde krant weten dat hij en zijn cliënt het voorstel in beraad hebben genomen.

Bakkali leeft al enige tijd in onmin met PSV. De vleugelspeler hintte nadrukkelijk op een transfer, maar die bleef uit. Nu tekent hij mogelijk alsnog een nieuw contract. En dat met zaakwaarnemer Veerman, terwijl in de Belgische media werd beweerd dat Bakkali was overgestapt naar Jorge Mendes.

Die is onder meer zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo. "Ik ben net terug uit Portugal. En daar heb ik ook met Jorge gesproken. We hebben het over van alles gehad, want het is natuurlijk de transferperiode. Verder kan ik weinig kwijt over die gesprekken. Zakaria is in ieder geval nog steeds mijn cliënt", aldus Veerman.

Met een contractverlenging voorkomt PSV dat Bakkali transfervrij de deur uitwandelt. De club houdt op die manier dus de controle over de transferrechten van de aanvaller.