Chinese eigenaar laat ADO-mensen dromen van succes: Kampioen worden
Chinese ADO-eigenaar over mogelijke versterkingen: "Het zijn nog vier belangrijke dagen"

Chinese eigenaar laat ADO-mensen dromen van succes: "Kampioen worden"

30-01-2015 08:47
7

Het duurde lang, heel lang. Maar Hui Wang is nu toch echt de nieuwe eigenaar van ADO Den Haag. Achter de schermen is hij momenteel al druk om de club naar zijn hand te zetten. Hij wil gaan investeren, in de selectie en in de jeugdopleiding.

De ultieme droom voor de club is duidelijk, zo zegt Wang in het Algemeen Dagblad. "Kampioen worden. Maar we moeten de club rustig opbouwen. Het doel is om binnen een paar in de subtop van Nederland te spelen."

Wang is inmiddels druk bezig met het vormen van de raad van commissarissen en probeert de juiste Haagse mensen binnen te halen. De grote vraag die bij veel mensen naar boven komt is hoeveel miljoenen Wang in ADO wil gaan stoppen. "Daarover zijn we nu plannen aan het maken, maar het is duidelijk dat we willen investeren. In de selectie en ook in de jeugdopleiding."

Geld stoppen in de selectie gaat mogelijk nog in de komende dagen gebeuren, de transfermarkt is nog tot en met maandag open. "Het zijn nog vier belangrijke dagen. We moeten afwachten", aldus Wang, die niet bang is dat hij straks eigenaar is van een club die actief is op het tweede niveau van Nederland. "Nee, ik heb vertrouwen in het team."