Zaakwaarnemer verklapt transferclausule Corona: Hebben het over grote bedragen
"In de zomer kan er van alles gebeuren"

Zaakwaarnemer verklapt transferclausule Corona: "Hebben het over grote bedragen"

30-01-2015 10:35
1

Jesus Corona beleeft dit seizoen zijn doorbraak bij FC Twente en dat resulteert automatisch in veel belangstelling voor de behendige Mexicaan. De vleugelspeler is al diverse malen in verband gebracht met een club uit de Serie A, maar maakt volgens zijn zaakwaarnemer het seizoen af in Enschede.

"Het is altijd leuk om de interesse van de clubs op te nemen. In de zomer kan er van alles gebeuren. Wij staan open voor elke oplossing, maar op het moment is er slechts één zekerheid: Corona zal in ieder geval tot het einde van het seizoen bij FC Twente blijven", reageert zaakwaarnemer Mahias Bunge tegenover AreaNapoli. "Hier heeft hij het goed en daarnaast heeft hij zo'n sterke relatie met de club, dat hij niet zomaar zal vertrekken in juni."

"Er zal een zeer goed voorstel moeten komen, aangezien de club hem nog langer wil houden. Hij heeft net zijn contract verlengd met daarin een clausule van dertig miljoen euro. We hebben het hier dus over grote bedragen", gaat de belangenbehartiger verder. "Het spreekt voor zich dat elk voorstel ook op sportief gebied de speler moet overtuigen. In die zin is de Serie A één van de meest fascinerende competities van Europa. We zullen zien wat de toekomst brengt."