Stilte over transfer naar Heerenveen of Twente: Ben volledig gefocust op Go Ahead
"Ik verwijs het allemaal door naar mijn zaakwaarnemer"

Stilte over transfer naar Heerenveen of Twente: "Ben volledig gefocust op Go Ahead"

30-01-2015 13:06

De toekomst van Deniz Türüc was vorig jaar een vast item in de vele geruchtenrubrieken. De middenvelder werd gelinkt aan FC Twente, sc Heerenveen en clubs uit Turkije, maar speelt momenteel nog gewoon voor Go Ahead Eagles.

Het is momenteel een stuk rustiger rondom Türüc, die ook niet aan een vertrek naar bijvoorbeeld Twente denkt. "Vorig jaar wel, maar dit jaar heb ik er weinig over gehoord", zegt de voetballer bij RTV Oost. "Aan de andere kant zeg je nooit nooit. Ik ben daar alleen helemaal niet mee bezig."

"Ik ben echt volledig gefocust op Go Ahead Eagles en dat is ook nodig, want we draaien geen topseizoen. We hebben de nodige moeite gehad, dus vandaar dat ik me volledig op Go Ahead richt en niet daarover heb nagedacht", vervolgt de 22-jarige linkspoot, goed voor 73 optredens namens Go Ahead.

De naam van Türüc viel de afgelopen maanden nog wel in verband met Turkse topclubs. "Ik ben ook niet dom, ik lees die dingen ook. Maar ik weet niet of het verstandig is om het daarover te hebben, want ik ben volledig bezig met Go Ahead. Ik verwijs het allemaal door naar mijn zaakwaarnemer", besluit hij.