Gewilde Feyenoorder: Je moest eens weten hoeveel clubs er op de tribune zitten
"Er kan altijd een bod komen dat Feyenoord en ik niet kunnen weigeren"

Gewilde Feyenoorder: "Je moest eens weten hoeveel clubs er op de tribune zitten"

30-01-2015 13:45

Lex Immers is totaal niet met een transfer naar Engeland bezig. De aanvallende middenvelder van Feyenoord zou serieus in de belangstelling staan van Premier League-club Leicester City, maar is daar zelf niet van op de hoogte.

"Ik heb niks gehoord en ben er ook helemaal niet mee bezig", zegt Immers in gesprek met NUsport. "Ik heb mijn zaakwaarnemer wel even over de geruchten gesproken, maar we hebben er nog niet eens een minuut over gepraat. Een wintertransfer hoeft van mij niet. Ik heb het hier naar mijn zin en dit laat ik niet zomaar achter."

Leicester zou afgelopen zondag met een zware delegatie naar Nederland zijn afgereisd om Immers te bekijken en er liefst 5,5 miljoen euro voor over hebben om hem in te lijven. Eerder werd de Hagenaar ook al in verband gebracht met Middlesbrough en Leeds United, maar Immers laat zich daar niet door van de wijs brengen.

"Ach, het zijn in Engeland vaak mensen die wat roepen. Je moest eens weten hoeveel clubs er hier op de tribune zitten en helemaal bij de Klassieker van afgelopen zondag. Dan kunnen ze elke club wel aan iemand linken", vertelt Immers, die echter ook geen beloften kan doen.

"Er kan altijd een bod komen dat Feyenoord en ik niet kunnen weigeren. Je weet nooit wat er langskomt en ooit naar het buitenland is absoluut een droom, maar nu weggaan lijkt me niet bevorderlijk", aldus de 28-jarige Feyenoorder, goed voor tachtig wedstrijden en 28 doelpunten.