Swingend Twente wil verder dansen: Je merkte dat dat oversloeg
Tukkers met vertrouwen naar duel met Cambuur

Swingend Twente wil verder dansen: "Je merkte dat dat oversloeg"

30-01-2015 14:27

De doordeweekse bekerzege op AZ heeft voor veel zelfvertrouwen in het kamp van FC Twente gezorgd. Trainer Alfred Schreuder hoopt dat zijn ploeg zaterdag ook tegen SC Cambuur voor attractiviteit weet te zorgen.

De ruime 3-0 overwinning op AZ én het uitstekende spel zorgde na afloop voor veel tevreden gezichten. "Ik denk dat iedereen een goed gevoel aan die wedstrijd heeft overgehouden", aldus Schreuder op de clubwebsite van Twente. "Het was mooi om te zien dat de spelers veel energie in de wedstrijden legden. Je merkte dat dat oversloeg op het publiek, dat de hele avond achter het team stond."

Zaterdag komt Cambuur op bezoek in de Grolsch Veste. "De lijn van het duel met AZ willen we doortrekken. De supporters verwachten dat we ons weer laten zien en dat de spelers tegen Cambuur hetzelfde kunnen brengen. Die uitdaging ligt er voor ons. We willen met veel druk naar voren spelen, daar werken we hard aan en dat kwam dinsdag goed tot uiting."

Schreuder heeft respect voor de uitstekend presterende ploeg uit Leeuwarden, die met de huidige achtste plaats bezig is aan een goed seizoen. "Cambuur heeft een goed voetballende ploeg en doet het dit seizoen in de competitie weer prima. Als je kijkt naar de middelen die ze hebben, dan verdient trainer Henk de Jong een groot compliment."