Utrecht moet vrezen voor genadeklap: Dan zien we die ploeg niet terug
Jans blikt vooruit op uitduel met Utrecht

Utrecht moet vrezen voor genadeklap: "Dan zien we die ploeg niet terug"

30-01-2015 16:30

Ron Jans wil zondag winnen van FC Utrecht. De trainer van PEC Zwolle hamert erop dat zijn ploeg een kans krijgt om een concurrent in de strijd om de play-offs van zich af te schudden.

FC Utrecht heeft momenteel een achterstand van vier punten op nummer zeven sc Heerenveen. PEC Zwolle staat zelf vierde. "Mocht je deze wedstrijd winnen, dan zien we Utrecht niet terug", laat Jans in zijn voorbeschouwing op de wedstrijd tegen – en bij –  de Domstedelingen weten tegenover De Stentor.

De selectie van PEC Zwolle staat er bovendien goed op. Routinier Joost Broerse heeft zijn 'test' bij de beloften doorstaan en wordt weer opgenomen in de selectie. Tevens keert Stef Nijland terug. De aanvaller was er in de bekerontmoeting tegen SC Cambuur (3-2 winst na verlenging) niet bij wegens ziekte.

De krachtmeting met SC Cambuur heeft er overigens ingehakt bij PEC Zwolle. De ploeg heeft twee dagen gebruikt om te herstellen. De training van vrijdag was daarom ook niet zo intensief. "Zaterdag is iedereen weer scherp", verzekert Jans tegenover het eerdergenoemde regionale dagblad.