Vermeer neemt afscheid van Eredivisie en vertrekt per direct naar Ecuador
Vermeer naar Zuid-Amerika

Vermeer neemt afscheid van Eredivisie en vertrekt per direct naar Ecuador

30-01-2015 16:56
7

De wegen van NAC Breda en Vinnie Vermeer scheiden per direct. De jonge middenvelder maakt een opmerkelijke overstap en gaat zijn geluk beproeven in de hoogste competitie van Ecuador.

In het Zuid-Amerikaanse land gaat Vermeer spelen voor Deportivo Azogues. In Breda speelde de belofte dit seizoen op amateurbasis. "Het is jammer dat ik uiteindelijk nooit mijn debuut heb mogen maken voor NAC. Ik kijk echter terug op een hele mooie tijd en zal het warme onthaal hier niet snel vergeten", zegt Vermeer, die weliswaar vier keer werd opgenomen in de wedstrijdselectie, op de officiële clubsite van de Bredanaars.

Deportivo Azogues is een club die uitkomt op het hoogste niveau in Ecuador. Pas in 2005 zag de club het levenslicht, daarmee is Deportivo Azogues een van de jongste teams in de Ecuadoriaanse competitie. Via de officiële kanalen wenst NAC Breda de negentienjarige Vermeer veel succes in Ecuador.

Naast Vermeer laat ook Mounir El Allouchi het Rat Verlegh Stadion achter zich. De middenvelder is de komende anderhalf jaar te vinden bij Helmond Sport, waar hij op huurbasis gaat spelen.