Enorme domper voor Strootman: 'Het duurt veel langer voordat ik terug ben'

Enorme domper voor Strootman: 'Het duurt veel langer voordat ik terug ben'

30-01-2015 17:22
1

Kevin Strootman staat opnieuw een lange tijd aan de kant. De middenvelder van AS Roma ging vrijdag opnieuw onder het mes. Bij die operatie is schade aan het kraakbeen geconstateerd.

Die schade houdt Strootman 'veel langer' aan de kant. Dat schrijft de Oranje-international vrijdag op zijn officiële pagina op Twitter. 'Het littekenweefsel van mijn vorige operatie is vandaag succesvol verwijderd', begint hij positief. ‘Helaas is er ook wat schade aan het kraakbeen gevonden, dat heb ik opgelopen in de wedstrijd tegen Fiorentina. Dat betekent dat ik langer rust moet nemen dan aanvankelijk werd gedacht.'

'Ik ben extreem teleurgesteld dat het veel langer zal duren voordat ik terug ben op het veld', besluit de middenvelder zijn toelichting op Twitter. De noodzakelijke operatie zou Strootman ongeveer een maand aan de kant houden, mocht er geen extra schade worden geconstateerd. Nu dat wel het geval is, is het nog niet duidelijk hoe lang de sterkhouder van de Romeinen daadwerkelijk aan de kant staat.