Na de komst van Wesley Verhoek werd de kans op speeltijd natuurlijk minder
Lewis blij met kans bij FC Dordrecht

"Na de komst van Wesley Verhoek werd de kans op speeltijd natuurlijk minder"

30-01-2015 19:30

Fernando Lewis maakt vrijdagavond mogelijk zijn debuut in het shirt van FC Dordrecht. De aanvaller wordt door AZ voor de rest van het seizoen verhuurd aan de Schapenkoppen, nadat hij bij Go Ahead Eagles op een zijspoor was beland.

In Deventer kwam Lewis niet meer in de plannen voor van coach Foeke Booy. "Na de komst van Wesley Verhoek (Feyenoord-huurling, red.) werd de kans op speeltijd in Deventer natuurlijk minder. De trainer maakt keuzes en wilde iets anders proberen. Dat moet je dan accepteren", aldus de aanvaller tegenover RTV Rijnmond. "Uiteindelijk beland je op de bank en komt er een versterking."

"Ik vond dat ik ervaring moest opdoen om mijzelf te ontwikkelen en dan is FC Dordrecht de oplossing", vervolgt Lewis, die bij Dordrecht is herenigd met AZ-huurling Joris van Overeem. "oen ik wist dat ik naar Dordrecht kon heb ik meteen met Joris gesproken. Hij zei dat ik gewoon moest komen. De sfeer is goed in de groep en dat ik heb de afgelopen dagen ook gemerkt. Voor mijn gevoel zit ik goed nu."