Het is van Kuyt wat laat om te zeggen dat hij nog naar Feyenoord wil
Krabbendam geen voorstander van Kuyt naar Rotterdam

"Het is van Kuyt wat laat om te zeggen dat hij nog naar Feyenoord wil"

30-01-2015 19:56
1

In de zoektocht naar een nieuwe spits wordt onder meer de naam van Dirk Kuyt gelinkt aan Feyenoord. De oud-international speelt momenteel nog voor Fenerbahce, maar wil zelf graag terugkeren naar Nederland.

Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam laat tegenover RTV Rijnmond weten dat Feyenoord er volgens hem echter niet verstandig aan doet om Kuyt terug naar De Kuip te halen. "Ik zou hem nu niet meer aantrekken. Ze hadden hem twee jaar geleden moeten halen, maar Feyenoord kon niet aan de eisen voldoen. Het is nu wat laat om te zeggen dat je nog een jaartje bij Feyenoord wil voetballen. Ook wil Kuyt natuurlijk een goed salaris en moet Feyenoord zich afvragen of ze dat over hebben voor een 35-jarige speler."

Ook liet Krabbendam zich uit over de situatie van Tonny Vilhena, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met het Southampton van voormalig Feyenoord-trainer Ronald Koeman. "Het wordt een moeilijk verhaal, omdat Rutten een adequate vervanger wil. Koeman wil Vilhena echter zo snel mogelijk naar Engeland halen. Hij speelt niet en heeft nog anderhalf jaar contract. Als je daar een goed bedrag voor kan krijgen, waarom niet? Hij speelt toch nooit. En op Varkenoord lopen vast nog wel wat vervangers."