Ajax heeft 'nieuwe Pogba' op de radar; ook interesse van Liverpool en Juve
"Ik ben er erg verdrietig door"

Ajax heeft 'nieuwe Pogba' op de radar; ook interesse van Liverpool en Juve

30-01-2015 21:23
3

Ajax heeft het Nigeriaanse talent Sad'eeq Yusuf uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij de club. De middenvelder, die ook door andere grote Europese clubs wordt gevolgd, heeft echter geen vergunning bemachtigd om in te gaan op het verzoek van Marc Overmars.

De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers stuurde de Nigeriaan volgens SuperSport een uitnodiging om langs te komen. De achttienjarige Yusuf baalt dat het nog niet is gelukt de trip naar Amsterdam te maken. "Ik ben er erg verdrietig door."

"Maar ik ben ook erg blij en trots op het feit dat Juventus en Liverpool interesse in me hebben. Als ik naar Nederland, Engeland of Italië kan, ben ik erg blij. Want het zijn grote voetballanden", zegt Yusuf, die nu deel uitmaakt van de befaamde GBS Academy.

De middenvelder wordt vergeleken met Paul Pogba en vertelt dat zijn zaakwaarnemer hard aan het werk is om alsnog een vergunning voor hem te bemachtigen, zodat Yusuf naar Nederland kan afreizen. "Hij weet wat het beste is voor mijn loopbaan. Ik moet gewoon hard blijven trainen, alles ligt in de handen van God."