'Bayern München maakt 25 miljoen vrij en gaat weer concurrent van ster beroven'
Aanvallende middenvelder is gewild

'Bayern München maakt 25 miljoen vrij en gaat weer concurrent van ster beroven'

31-01-2015 16:05
2

Bayern München hoopt opnieuw een concurrent in de Bundesliga te beroven van zijn ster. Hakan Calhanoglu staat volgens Turkse media in de concrete belangstelling van de Duitse grootmacht.

Calhanoglu maakte afgelopen zomer de overstap van Hamburger SV naar Bayer Leverkusen en bij de nummer drie van de Bundesliga maakt hij grote indruk, onder meer met tal van rake vrije trappen. Bayern München gaat proberen om het verblijf van de twintigjarige Calhanoglu in Leverkusen te beperken tot een half jaar, meldt de Turkse krant Sabah zaterdag.

Wedden

Meer odds

Pep Guardiola zou de Bayern-leiding opdracht hebben gegeven om een bod van 25 miljoen euro uit te brengen. Leverkusen reageerde nog niet op het voorstel, maar lijkt bij voorbaat niet akkoord te gaan met 25 miljoen. Intussen wil Calhanoglu graag naar de koploper van de Bundesliga.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Bayern München zaken doet bij een concurrent. Nadat Borussia Dortmund werd beroofd van Robert Lewandowski en Mario Götze is de club nog niet klaar. In een eerder stadium werd Kevin De Bruyne van VfL Wolfsburg ook al aan Bayern gelinkt.