NAC slaat transferslag in België en blijft actief na vertrek van vleugelspits
Bredase club wil weg van de onderste regionen

NAC slaat transferslag in België en blijft actief na vertrek van vleugelspits

31-01-2015 22:58

NAC Breda raakt vleugelaanvaller Elson Hooi vrijwel zeker kwijt aan het Deense Viborg FF. Volgens trainer Robert Maaskant zal de degradatiekandidaat zijn vertrek opvangen met meerdere nieuwe gezichten.

NAC, dat zaterdag met 0-0 gelijkspeelde in de uitwedstrijd bij Excelsior, lijkt in Hakim Borahsasar sowieso een versterking binnen te hebben. Volgens Voetbal International tekent de spits van Club Brugge een contract tot medio 2017. In Guyon Fernandez heeft Maaskant momenteel slechts één echte spits beschikbaar.

Wedden

Meer odds

De nummer zeventien van de Eredivisie tracht sowieso nog een middenvelder over te nemen van het Engelse Manchester City. Met toestemming van de voetbalbond wil de club meer activiteit verrichten op de transfermarkt. De club staat onder curatele van de KNVB en daardoor neemt de afhandeling van het papierwerk meer tijd in beslag.

Bij de beoogde aanwinsten ontbreekt de naam van Kees Luijckx. "Maar iedereen weet inmiddels dat ik Kees er graag bij heb. Dat is geen geheim", beaamde Maaskant tegenover BN/De Stem. "Wij hebben echter geen geld meer voor hem. Hij zal op amateurbasis de laatste vier maanden van het seizoen bij ons kunnen spelen."