De Jong 'baalt echt' na late domper: We zijn op sommige momenten veel te lief
Verliezende coach en matchwinnaar hebben met wisselen gevoelens

De Jong 'baalt echt' na late domper: "We zijn op sommige momenten veel te lief"

31-01-2015 23:42
5

SC Cambuur is geen liefdadigheidsinstelling. Dat zei een nogal verbolgen trainer Henk de Jong na de pijnlijke nederlaag zaterdagavond bij FC Twente (2-1). Het winnende doelpunt van invaller Kyle Ebecilio viel diep in blessuretijd.

"We hadden hier gewoon een punt moeten pakken", zei de coach bij FOX Sports. "Ik baal er echt van. We zijn op sommige momenten veel te lief. Dan helpen we Luc Castaignos overeind, die alleen maar moe is en echt zelf wel kan opstaan. Daar moeten we echt mee ophouden. Het gaat om de punten. Of we reageren niet bij een duidelijke handsbal van een tegenstander. We zullen een stuk harder moeten worden."

Ebecilio
Ebecilio, die pas in de 85ste minuut inviel en amper aan de bal kwam, kon zijn geluk niet op. "Dit had ik wel even nodig", gaf hij toe. "Ik heb een moeilijke periode achter de rug. Ik was blij dat ik nu weer speeltijd kreeg van de trainer met wie ik voor de winterstop even botste. Daar heb ik mijn excuses voor aangeboden. Nu ga ik weer keihard werken voor een basisplaats."