Complimenten voor aanwinsten Groningen: Voelt ook alsof ik hier al lang ben
Slowaak en Zweed krijgen het publiek op de banken

Complimenten voor aanwinsten Groningen: "Voelt ook alsof ik hier al lang ben"

31-01-2015 23:59
1

FC Groningen heeft de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles dankzij doelpunten van Albert Rusnák en Tjaronn Chery met 2-0 gewonnen. Vooral het openingsdoelpunt kreeg het publiek in de Euroborg op de banken.

Rusnák zag een uit de hand gelopen voorzet in de verre hoek ploffen. Zo leek het althans, want de Slowaakse middenvelder sprak van een bewuste actie. "Het was een no-lookgoal. Ik gebruikte mijn ogen om naar Michael de Leeuw te kijken maar op het laatste moment om te schieten", zei de aanwinst tegenover FOX Sports.

Tibbling
Niet alleen Rusnák is deze maand nieuw in Groningen. Simon Tibbling werd voor ruim één miljoen euro overgenomen van Djurgardens IF en lijkt nu al te zijn uitgegroeid tot een publiekslieveling. "Ongelooflijk, ze stopten maar niet met het scanderen van mijn naam. Het voelt ook alsof ik hier al lang ben", constateerde de Zweed trots.

Trainer Erwin van de Looi kon na afloop niet om Tibbling heen. "Niemand kende hem. En als je hem ziet, is hij nog een jongetje. Maar op het veld is hij een volwassen kerel met veel inzicht en veel techniek. Het is echt genieten."