Balen in Enschede: 'Tegen PSV liepen we ook al tegen twee counters aan'
Ploeg uit Leeuwarden laat wederom goed resultaat schieten

Balen in Enschede: 'Tegen PSV liepen we ook al tegen twee counters aan'

01-02-2015 07:39
22

SC Cambuur leek zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen FC Twente op weg naar een puntendeling nadat Martijn Barto de ploeg op gelijke hoogte wist te brengen met de ploeg uit Enschede. In de slotfase ging het tot afgrijzen van de spits echter weer mis en stond de ploeg uit Leeuwarden wederom met lege handen (2-1).

"Ik denk dat het erg zuur is als je in de 93ste minuut de 2-1 tegen krijgt. Als je op een moeilijk bespeelbaar veld hard aan het werken bent dan is dat zuur", aldus de zeer teleurgestelde Barto tegenover de camera van FOX Sports.

De spits leek de eindstand op het scorebord te hebben gezet, maar FC Twente dacht daar anders over. "Het bleek anders te zijn, helaas. De bal kwam met een gelukje voor mijn voeten en ik maak hem rustig af. Het was meer instinct, ik zag niet goed wat de keeper deed. Hij zat er goed in, maar je koopt er helemaal niets voor."

Voor de derde keer op rij speelde Cambuur een goede wedstrijd, maar stond het met lege handen. "Tegen PSV lopen we ook tegen twee counters aan. Vervolgens de wedstrijd tegen Zwolle waar je ook met lege handen van het veld afstapt en nu weer. We moeten kijken hoe we dat om kunnen draaien."