Oud-PSV'er wil meer speeltijd in Serie A: Ik denk toch dat de club tevreden is
Belgische middenvelder aast op meer speeltijd

Oud-PSV'er wil meer speeltijd in Serie A: "Ik denk toch dat de club tevreden is"

01-02-2015 09:16
5

Dries Mertens kan dit seizoen niet altijd rekenen op een basisplaats bij Napoli. Recent gaf zijn zaakwaarnemer al aan dat de huidige situatie van zijn pupil in Italië niet ideaal was, maar van een vertrek uit de Italiaanse Serie A wil de oud-speler van PSV en FC Utrecht niets weten.

"Ik zou graag meer spelen. Ik denk toch dat de club heel tevreden is over mij. In mijn ogen speel ik niet genoeg. De trainer ziet het helemaal anders. Die zegt: ‘Jongen, je speelt toch meer dan vijftig procent van de tijd. Als hij dat alleen maar met mij zou doen, dan had dit wel een probleem geweest. Maar hij doet dat met bijna iedereen", aldus Mertens tegenover Fan!.

Wedden

Meer odds

De Belgische middenvelder denkt niet aan vertrekken uit de Italiaanse Serie A. "Ik denk dat ik hier nog een tijdje ga spelen. De mensen zijn hier echt gek van het voetbal. Die gekte zoals hier, vind je nergens anders. Hooguit misschien in Turkije of zo."

De 27-jarige Belg maakte in 2013 de overstap van PSV naar Napoli. Dit seizoen was hij goed voor zeventien wedstrijden in de Serie A waarvan zes als basisspeler.