Scorende middenvelder terug bij Vitesse: 'Niet afhankelijk van een bepaalde speler'
Vitesse kan weer beschikken over international

Scorende middenvelder terug bij Vitesse: 'Niet afhankelijk van een bepaalde speler'

01-02-2015 10:46
1

Vitesse kan zondagmiddag eindelijk weer een beroep doen op Bertrand Traore. De aanvallend ingestelde speler was recent actief voor zijn geboorteland Burkino Faso tijdens de Afrika Cup, maar is door de vroege uitschakeling inzetbaar tegen Ajax. De speler zelf is van mening dat de recente slechte resultaten van zijn clubs niets te maken hebben met zijn afwezigheid.

"Ik denk niet dat Vitesse afhankelijk is van een bepaalde speler. Onze manier van spelen doen we met z’n allen. We doen het met zijn elven en scoren doen we ook samen. Het komt niet door mijn afwezigheid dat we mindere resultaten hebben behaald", aldus Traore tegenover Vitesse TV.

Burkino Faso stelde teleur tijdens de Afrika Cup. "Ik vond het fijn om voor mijn land uit te komen op de Afrika Cup. Het is jammer dat we ons niet wisten te kwalificeren voor de kwartfinale. Nu focus ik me helemaal op Vitesse."

Ondanks het ontbreken van een goede live-verbinding met Nederland kon Traore het een en ander volgen over de huidige situatie bij Vitesse. "Helaas waren de resultaten de laatste weken wat minder. Helaas kon ik niet kijken vanwege de slechte internetverbinding, maar heb ik wel iets kunnen volgen. Ik kon daaruit opmaken dat het niet zo goed ging. Dat is voetbal, doms gaat het goed en soms wat minder. Als het tegenzit moet je proberen dat om te buigen, zodat je er sterker uitkomt."