Keihard oordeel van Ajacied na nederlaag: Dan kan je ook geen wedstrijden winnen
"Zoveel dingen gaan fout..."

Keihard oordeel van Ajacied na nederlaag: "Dan kan je ook geen wedstrijden winnen"

01-02-2015 16:35
1

Niklas Moisander was des duivels na de nederlaag van Ajax bij Vitesse (1-0). Zijn gezicht sprak boekdelen, zijn woorden waren krachtig. De aanvoerder van de Amsterdammers had geen goed woord over voor dit Ajax.

"We houden de bal niet eens meer dan vijf seconden in de ploeg. Dat is dramatisch", luidde het eerste harde oordeel van Moisander voor de camera's van FOX Sports. "Zoveel dingen gaan fout..."

"Het is niet één ding, maar veel meer. In de opbouw, maar ook in duels. Dan kan je ook geen wedstrijden winnen", vervolgt de Finse captain van Ajax. Moisander werd bij het enige doelpunt van de wedstrijd zélf afgetroefd door Uros Djurdjevic. "Hij nam de bal goed aan en lobt de bal goed over me heen. Een geweldige actie. Het mag niet gebeuren, maar hij doet het goed."

Het zicht op de vijfde landstitel op rij wordt almaar troebeler voor Ajax. De achterstand op koploper PSV bedraagt nu negen punten. Is het nog mogelijk? "Als we zo spelen mogen we niet eens praten over een kampioenschap", besloot Moisander.