Feyenoord oogst lof: Echt een geniale speler, een topper in de dop
"Dan vind ik het een goede speler voor Feyenoord"

Feyenoord oogst lof: "Echt een geniale speler, een topper in de dop"

01-02-2015 23:03
7

Colin Kazim-Richards blijft één van de meest veelbesproken spelers van de Eredivisie. Marco Boogers, technisch directeur van FC Dordrecht, is positief over de Feyenoord-spits.

Kazim-Richards trekt en sleurt alsof het een lieve lust is, maar doelpunten blijven schaars. Toch moet Feyenoord tevreden zijn. "Je moet kijken in welke situatie je zit", aldus Boogers bij FC Rijnmond. "Feyenoord heeft in 2008 voor het laatst een prijs gewonnen en als je dan Kazim transfervrij kunt halen, dan vind ik het een goede speler voor Feyenoord."

Wedden

Meer odds

"Als je Kazim voor tien miljoen zou hebben gehaald, dan is het een grote miskoop. Feyenoord kan bovendien helemaal geen spits halen van tien miljoen. In het tweede jaar is Kazim gewend aan de competitie en dan maakt hij 25 goals. Dat geloof ik echt."

Boogers laat ook zijn licht schijnen over Terence Kongolo, die samen met Sven van Beek weer sterk speelde in de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (2-1). "Dat vind ik echt een geniale speler. Hij is een topper aan het worden. Ik geniet van deze jongen."