Je ziet wel wat Ajax losmaakt bij die Feyenoorders, ze waren geen schim
"Dan mag een monsteruitslag worden verwacht"

"Je ziet wel wat Ajax losmaakt bij die Feyenoorders, ze waren geen schim"

02-02-2015 00:58
2

Feyenoord was vorige week heer en meester in de Klassieker tegen Ajax en trok die lijn door naar het duel met ADO Den Haag. Na twintig minuten hadden de Rotterdammers echter hun kruit verschoten.

Feyenoord rommelde zich uiteindelijk naar een 2-1 zege op de bezoekers uit Den Haag. "Je ziet wel wat Ajax losmaakt bij die Feyenoorders. Het was geen schim van de ploeg die we vorige week in de Arena hebben gezien", aldus journalist Valentijn Driessen bij Telegraaf TV. "Dan is belangrijk om te winnen."

"Na twintig minuten stond Feyenoord met 2-0 voor, ADO had niets in te brengen. Dan mag een monsteruitslag worden verwacht, maar uiteindelijk moesten ze nog tijdrekken bij de cornervlag om de wedstrijd uit te spelen bij 2-1."

Feyenoord liep drie punten in op Ajax, terwijl ADO moet vrezen voor de degradatiezone. Driessen: "Er zijn nog wel meer clubs die ook zo slecht voetballen, dus die zullen het onderling moeten uitvechten. Zoals ADO in de eerste helft speelde tegen Feyenoord, is het echt een Jupiler League-club."