Koeman krijgt positief advies van Tadic: Een goede speler, hij past hier goed
"En hij is een heel goede kerel"

Koeman krijgt positief advies van Tadic: "Een goede speler, hij past hier goed"

02-02-2015 01:23
1

Tonny Vilhena is de topkandidaat bij Southampton, maar nu een transfer een steeds lastiger verhaal begint te worden gaat de aandacht langzaam naar Filip Djuricic. Dusan Tadic is daar blij mee.

Tadic maakte in de zomer de overstap naar Southampton en zou zijn landgenoot Djuricic met open armen ontvangen, mocht het op de slotdag van de winterse transferperiode zover komen. "Filip is een heel goede speler en een heel goede kerel. We spelen samen bij de nationale ploeg van Servië", aldus Tadic in gesprek met de Daily Mail, gevraagd naar zijn mening over Djuricic.

De oud-speler van sc Heerenveen speelt dit seizoen bij FSV Mainz 05, dat hem huurt van Benfica. Het huurcontract in Duitsland moet eerst vernietigd worden als Southampton zaken wil doen. Tadic: "Filip heeft het moeilijk in Mainz, maar hij is nog jong en een goede speler met kwaliteit. Ik heb nog niet met hem gesproken, maar dat zal maandag wel gebeuren. Hij zou hier goed passen."

Southampton-manager Ronald Koeman had aanvankelijk zijn pijlen gericht op Vilhena, maar Feyenoord weigert mee te werken aan een transfer. Het is ook geen geheim dat Koeman gecharmeerd is van Djuricic.