Goed nieuws voor Ajax en 'vergeten' Fischer na exact een jaar rampspoed
Deen op de weg terug

Goed nieuws voor Ajax en 'vergeten' Fischer na exact een jaar rampspoed

03-02-2015 13:50
6

Viktor Fischer koerst af op zijn rentree bij Ajax. Als de laatste fase van de revalidatie verloopt zoals gepland, sluit de aanvaller volgende week volledig aan bij de Amsterdamse hoofdmacht.

Fischer traint al enige tijd weer mee met de selectie van Frank de Boer, maar een rentree liet op zich wachten. Als alles volgens plan verloopt gaat het er binnenkort wél van komen. Hij sluit vanaf volgende week aan op de groepstraining. Mits alles goed gaat mag de Deen na die week aan wedstrijdminuten denken, meldt Voetbal International dinsdag.

De twintigjarige Fischer raakte exact een jaar geleden geblesseerd aan zijn hamstring in het thuisduel met AZ. Saillant genoeg zijn de Alkmaarders donderdagavond weer de tegenstander. Fischer bekijkt het belangrijke competitieduel vanaf de tribune.

De Deen gaat over enkele weken de concurrentie aan met onder meer Ricardo Kishna om de positie van linksbuiten. Het was de bedoeling dat hij in september al zijn rentree zou maken. Ajax kwam echter thuis van een koude kermis en weigert nog langer onverantwoorde risico's te nemen met Fischer.