Maher gaat sms sturen voor wedstrijd in ArenA: Om ze aan te moedigen
"Ook dan moeten we sterk zijn en dat hebben we laten zien"

Maher gaat sms sturen voor wedstrijd in ArenA: "Om ze aan te moedigen"

04-02-2015 08:56
8

Met een voorsprong van liefst twaalf punten kan PSV de komende dagen rustig achterover leunen om te kijken wat Ajax gaat doen. De naaste achtervolger van de koploper speelt donderdag tegen AZ, de oude club van Adam Maher.

De middenvelder van PSV hoopt dat zijn voormalig werkgever hem een handje kan helpen. "Ik hoop dat mijn oude club gelijkspeelt of wint", zegt hij in gesprek met NUsport. "Ze kunnen het zelf, maar er zal nog wel een sms de deur uit gaan om ze aan te moedigen."

Zelf won PSV dinsdag van NAC Breda, ondanks een vroege rode kaart voor Jetro Willems. "We willen kampioen worden en dat doen we met zijn allen. Er is niemand die verzaakt, zowel binnen als buiten het veld", looft de middenvelder de instelling in zijn ploeg.

"Vorig seizoen pakten we vaak geen punten terwijl we goed voetbalden. Nu wel, dat is een belangrijke stap die we hebben gezet. We hebben ook genoeg concurrentie. Zelfs met tien man houden we de nul, dan is het duidelijk dat we achterin kwaliteiten hebben."

Volgens Maher is PSV voorbereid op tegenvallers. "We zeggen regelmatig tegen elkaar: er gaan struggles komen en er zijn mensen die ons de titel niet gunnen. Ook dan moeten we sterk zijn en dat hebben we laten zien. Zelfs met tien man kunnen we heel goed voetballen."