'Ajax, PSV, AZ en Twente moeten vrezen voor Italiaanse transfer van sterspelers'
Massale uittocht mogelijk

'Ajax, PSV, AZ en Twente moeten vrezen voor Italiaanse transfer van sterspelers'

13-02-2015 09:22
16

Juventus is op zoek naar versterkingen voor volgend seizoen en in die zoektocht is de club uitgekomen in de Eredivisie. Liefst vijf spelers staan op het lijstje van de Italianen.

Juventus heeft deze week vrijwel alle Europese scouts de opdracht gegeven om het vliegtuig naar Nederland te pakken, meldt Tuttosport vrijdag. Hakim Ziyech (FC Twente), Nemanja Gudelj (AZ), Georginio Wijnaldum (PSV), Davy Klaassen en Ricardo Kishna (beiden Ajax) worden uitgebreid bekeken.

Het rondkijken in de Eredivisie maakt volgens Italiaanse media deel uit van een groter plan bij Juve, dat een verjongingskuur wil doorvoeren. De koploper van de Serie A heeft bovendien behoefte aan een nieuwe middenvelder, aangezien Paul Pogba door elke Europese topclub wordt begeerd én zaakwaarnemer Mino Raiola bijna dagelijks reclame maakt voor de Fransman.

De scouts van Juve zitten deze week op de tribune bij AZ – PSV en FC Twente – Ajax om de spelers te bekijken. Ziyech, die sinds de zomer bij Twente speelt, wordt het meest nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer.