'Wondere weken van Wilfried' leveren huis en geldbonus op: Zeg ik niets over
"Ik dank God voor deze ervaring"

'Wondere weken van Wilfried' leveren huis en geldbonus op: "Zeg ik niets over"

14-02-2015 12:59
1

Ivoorkust won met ADO Den Haag-verdediger Wilfried Kanon in de gelederen de Afrika Cup. De verdediger beleefde wondere weken met spelers als Yaya Touré en Wilfried Bony, de absolute sterren van het land.

Na een zenuwslopende strafschoppenreeks met liefst 22 pingels won Ivoorkust de finale tegen Ghana. Het leverde een onvergetelijk feest op voor Kanon, die op het vliegveld van zijn geboorteplaats Abidjan werd onthaald door een fantastische mensenmassa. "Ik heb nog nooit zoveel mensen op een plek gezien. Onvergetelijk", laat hij optekenen door het Algemeen Dagblad.

Wedden

Meer odds

Daar bleef het niet bij, want de Ivorianen hebben naar verluidt een huis en een grote som geld voor hun prestaties op de Afrika Cup gekregen. Kanon blijft daar echter geheimzinnig over: "Daar zeg ik niets over."

Het staat vast dat de verdediger binnen no-time sprongen heeft gemaakt. "Het is heel snel gegaan. Ik dank God voor deze ervaring", aldus Kanon. Mogelijk brengt het hem veel moois. "Ik kijk nog niet naar de toekomst. Ik ben blij om weer terug te zijn bij ADO."