Rotterdamse club lijkt te profiteren van mislukt huwelijk tussen talent en Vitesse
Aanvallend talent op weg naar nieuwe werkgever

Rotterdamse club lijkt te profiteren van mislukt huwelijk tussen talent en Vitesse

15-02-2015 09:47
1

Alvin Fortes ondertekende in december een contract voor 2,5 jaar bij Vitesse. Twee maanden later werd het contract in goed overleg ontbonden, volgens de snelle vleugelspeler omdat de klik er niet echt was tussen hem en zijn nieuwe werkgever.

"Er was geen goede klik tussen mij en de club Vitesse. Ik wil de club wel bedanken voor de kans die ik er kreeg", aldus de het talent tegenover VoetbalPrimeur over de reden van zijn snelle vertrek bij de Arnhemse club uit de Eredivisie.

Spoedig zal er meer duidelijkheid komen over de sportieve toekomst van Fortes. "Ik heb recent samen met mijn zaakwaarnemer Gregg Gorre gesproken met Leo Beenhakker, de technisch directeur van Sparta, om daar aan te sluiten. Als alles goed gaat kan ik vanaf volgende week meetrainen met de selectie van deze club. Ik denk dat Sparta de meest geschikte club voor mij is."

Fortes speelde in de eerste seizoenshelft bij RKC tien competitiewedstrijden, waarin hij één keer scoorde. Voor zijn periode bij de Jupiler League-club kwam Fortes uit voor Kakkonen, actief op het derde niveau van Finland.