Russen lonken direct naar sterke PSV'er: Hij zou een goede kandidaat zijn
"Wij willen heel graag de beste spelers naar Zenit halen"

Russen lonken direct naar sterke PSV'er: "Hij zou een goede kandidaat zijn"

19-02-2015 07:43
4

PSV moet niet vreemd opkijken als de tegenstander van donderdag zich straks nog eens in Eindhoven meldt. Henk van Stee is de technisch directeur Zenit Sint-Petersburg en die kijkt 'uiteraard' rond naar versterkingen.

"Ja, waarom niet?", reageert Van Stee bij FOX Sports op de vraag of het een optie is dat er binnenkort PSV'ers bij Zenit spelen. "Wij willen heel graag de beste spelers naar Zenit halen, maar je hebt ook nog een andere partij."

"Jongens als Willems, Depay en Wijnaldum kunnen ook naar Italië, Spanje en zeker naar Engeland", vervolgt hij. "Hun ambities liggen daar vaak eerder, omdat ze toch iets hebben: Sint-Petersburg koud, de Russische competitie... Dat kan ik ook begrijpen."

En als Van Stee straks één speler van PSV mag meenemen? "Persoonlijk zou ik voor Wijnaldum gaan, maar als ik op de Zenit Sint-Petersburg-stoel zit dan denk ik dat Luuk de Jong een goede kandidaat zou zijn. Hij scoort altijd. Wij spelen vaak op de de zestien en De Jong is dodelijk in de zestien", verklaart hij zijn keuze voor de trefzekere spits.