'Van Geel is weg van sterk aanspeelpunt en neemt voorschot op Feyenoord-transfer'
"Hij weet wat er wordt gevraagd om wedstrijden te winnen"

'Van Geel is weg van sterk aanspeelpunt en neemt voorschot op Feyenoord-transfer'

24-02-2015 07:20
14

Colin Kazim-Richards weet nog steeds niet iedereen te overtuigen, maar bij Feyenoord is men maar wat blij met de routinier. Het heeft er alle schijn van dat de Rotterdammers in actie gaan komen voor de spits.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Martin van Geel 'weg is' van Kazim, die in het elftal van Fred Rutten als sterk aanspeelpunt fungeert. De technisch directeur heeft intern al eens laten vallen dat hij de spits daadwerkelijk transfervrij wil overnemen. 

Bij Feyenoord is men uiterst tevreden over de manier waarop de 28-jarige huurling van Bursaspor zich ontwikkelt, als spits, voetballer en aanspeelpunt. Wie donderdag de wedstrijd tegen AS Roma zag, kan dat zeker voor een deel beamen. Kazim maakte de verdedigers gek, dwong vrije trap na vrije trap af en maakte de gelijkmaker.

Bovendien is Fred Rutten blij met de inbreng van de Turk in de kleedkamer. "Hij is met die jonge gasten bezig, wil ze echt helpen", aldus de coach, die donderdag weer veel van de aanvaller verwacht. "Hij weet wat er wordt gevraagd om wedstrijden te winnen."