'Opnieuw verrassingen bij Ajax: zonder miljoenenaanwinst en Schöne, met Boilesen'
Viergever krijgt in centrum voorkeur boven Moisander

'Opnieuw verrassingen bij Ajax: zonder miljoenenaanwinst en Schöne, met Boilesen'

26-02-2015 09:24
17

Ajax-trainer Frank de Boer lijkt Daley Sinkgraven donderdag opnieuw op de bank te zetten. De miljoenenaanwinst, die vorige week in de heenwedstrijd tegen Legia Warschau ook al ontbrak, moet het afleggen tegen Thulani Serero, Riechedly Bazoer en Davy Klaassen.

Zondag tegen Willem II kreeg Sinkgraven nog de voorkeur boven Serero, nu is het volgens De Telegraaf weer de beurt aan de Zuid-Afrikaan. De Boer lijkt daarmee wat meer stabiliteit in te willen bouwen. Naast Sinkgraven zit waarschijnlijk ook Niklas Moisander op de bank, Nick Viergever en Nicolai Boilesen krijgen de voorkeur.

Met Ricardo Kishna op links en Arek Milik in de spits is het grootste deel van de voorhoede ook bekend. Alleen voor de positie van rechtsbuiten is het nog onduidelijk wat de Ajax-coach gaat doen. De Telegraaf twijfelt nog tussen Lasse Schöne en Anwar El Ghazi, het Algemeen Dagblad houdt het op El Ghazi. Dat zou betekenen dat Schöne net als vorige week buiten de basis valt.

Verwachte opstelling Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Viergever, Boilesen; Bazoer, Serero, Klaassen; El Ghazi, Milik, Kishna