Niet onder de indruk van Ajax: Hij is minstens drie keer beter dan Davy Klaassen
"Ik heb extra op Klaassen gelet in de eerste wedstrijd, maar ik heb niets bijzonders kunnen zien"

Niet onder de indruk van Ajax: "Hij is minstens drie keer beter dan Davy Klaassen"

26-02-2015 09:34
19

Bij Legia Warschau blijkt men er wel van te houden om het vuurtje op te stoken. Vooorzitter en mede-eigenaar Boguslaw Leśnodorski is in de aanloop naar het tweede duel met Ajax totaal niet onder de indruk van de ploeg uit Amsterdam.

"Ik geloof in het bereiken van de volgende ronde, omdat Legia als team veel beter is dan Ajax", zegt Leśnodorski. "Als we in Amsterdam een 1-1 uit het vuur hadden gesleept, was het een stuk eenvoudiger geweest. Maar ook deze nederlaag is nog recht te zetten."

"Als ik naar Ajax kijk, zie ik geen uitstekend team", vervolgt de preses nu een stuk meer uitgesproken. "Individueel zijn het geweldige spelers, maar ze spelen vooral om zichzelf in de etalage te zetten. Ik heb gehoord dat Ajax tientallen miljoenen euro's op de bank heeft staan, maar ze kunnen het niet uitgeven. Ze verliezen de race met de besten."

De veertigjarige Leśnodorski blijkt nog niet klaar. "Ook individueel hebben we niets om ons voor te schamen. Ondrej Duda (die in de eerste wedstrijd nog ontbrak, red.) is bijvoorbeeld minstens drie keer beter dan Davy Klaassen. Ik heb extra op Klaassen gelet in de eerste wedstrijd, maar ik heb niets bijzonders kunnen zien", besluit hij in gesprek met Gwizdek24.