LIVE-discussie: PSV loopt tegen afstraffing aan in Sint-Petersburg (gesloten)

LIVE-discussie: PSV loopt tegen afstraffing aan in Sint-Petersburg (gesloten)

26-02-2015 16:49
29

PSV neemt het donderdagavond om 18.00 uur Nederlandse tijd op tegen Zenit Sint-Petersburg. De ploeg van Phillip Cocu moet een 0-1 achterstand zien weg te werken.

Oscar Hiljemark is zijn plek op het middenveld kwijt. Hij maakte vorige week een cruciale fout, waar Axel Witsel en Hulk van profiteerden. Adam Maher is terug in de ploeg. Joshua Brenet vervangt de geblesseerde Santiago Arias.

Centraal in de defensie is er weer een plekje ingeruimd voor Nicolas Isimat-Mirin. Hij staat naast Jeffrey Bruma. Karim Rekik is net als Arias geblesseerd achtergebleven in Eindhoven. De voorhoede wordt zoals gebruikelijk gevormd door Luciano Narsingh, Luuk de Jong en Memphis Depay.

"We gaan gewoon een maximaal resultaat proberen te halen", laat Phillip Cocu weten tegenover FOX Sports. "Ik verwacht dat wij het initiatief nemen en hetzelfde beeld zal ontstaan als in de thuiswedstrijd. We zullen heel secuur moeten zijn. Ik denk ook dat we dat kunnen. Het is een mooi doel voor onze spelers om te laten zien dat ze zeker zo goed zijn als Zenit. Ik denk niet dat Zenit zich zal ingraven, maar ze zullen loeren op de kansen die ze krijgen."

Goals:
De 1-0 van Rondon:



De 2-0 van Hulk



De 3-0 van Rondon


Opstellingen
Zenit: Lodygin; Anyukov, Neto, Smolnikov, Garay; Shatov, Garcia, Witsel, Danny; Hulk, Rondon.

PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Isimat, Willems; Wijnaldum, Guardado, Maher; Narsingh, De Jong, Depay.