Volop vertrouwen bij degradatiekandidaat: 'We zijn beter dan onze concurrenten'
Adnane Tighadouini maakte twee doelpunten tegen de Leeuwarders

Volop vertrouwen bij degradatiekandidaat: 'We zijn beter dan onze concurrenten'

27-02-2015 16:15

In Breda laten ze zich geen degradatie naar de mond praten. NAC boekte vorige week een zwaarbevochten zege op een tegenvallend SC Cambuur en wil nu meer.

De 22-jarige Adnane Tighadouini maakte twee doelpunten tegen de Leeuwarders. De Marokkaan speelde 23 wedstrijden voor de Bredanaars en maakte daarin acht goals. Het vertrouwen bij hem en zijn ploeggenoten in een goede afloop van het seizoen is groot. FC Twente is de komende tegenstander. "We hebben er veel geloof in", zegt hij in gesprek met Omroep Brabant. "Dat merk je echt bij iedereen. Het gaat gewoon steeds beter. Wij zijn denk ik ook beter dan onze concurrenten. Ook zaterdag tegen FC Twente kunnen we punten pakken." Tighadouini scoorde in de eerdere wedstrijd tegen de Tukkers vanaf de penaltystip.

Kenny van der Weg heeft misschien nog wel meer zin in het duel, want hij scoorde in de laatste twee seizoenen voor NAC op bezoek bij FC Twente. "Enschede ligt mij wel", aldus Van der Weg. "Hopelijk kan ik dat zaterdag doortrekken. Ik heb er veel vertrouwen in." NAC heeft achttien punten verzameld uit 24 wedstrijden en is vijf punten verwijderd van de veilige vijftiende plaats.