'Hebben onze handen vol aan aanvallers met kwaliteit, zoals Kramer en Van Duinen'
De Groningers spelen zondag thuis tegen ADO Den Haag

'Hebben onze handen vol aan aanvallers met kwaliteit, zoals Kramer en Van Duinen'

27-02-2015 16:35
1

FC Groningen is al vier wedstrijden zonder overwinning in de Eredivisie. Op 31 januari werd Go Ahead Eagles verslagen, daarna pakte de equipe van trainer Erwin van de Looi slechts twee punten.

De Groningers spelen zondag thuis tegen ADO Den Haag en zullen na de derbynederlaag tegen sc Heerenveen van een week eerder gebrand zijn op een goed resultaat. "We hebben behoorlijk wat dingen goed gedaan in Heerenveen, maar ook een paar zaken te verbeteren", aldus Van de Looi op de officiële website van FC Groningen. Effectiever omgaan met de mogelijkheden en achterin meedogenloos en alert zijn, daar kan Groningen zich volgens de coach nog in verbeteren.

Wedden

Meer odds

Van de Looi verwacht een lastige wedstrijd tegen ADO, dat al vier wedstrijden op rij niet heeft verloren. "ADO heeft een stugge en volwassen ploeg. We zullen onze handen vol hebben aan aanvallers met kwaliteit, zoals Kramer en Van Duinen."

De Leeuw
Groningen kan zondag geen beroep doen op topschutter Michael de Leeuw. De aanvaller, die dit seizoen dertien keer scoorde, viel vrijdag op de training uit met een hamstringblessure. Hoe lang De Leeuw niet inzetbaar is, is volgens coach Van de Looi nog niet te zeggen. Mogelijk speelt Danny Hoesen tegen ADO op de plek van De Leeuw, al heeft ook hij fysieke klachten. De oud-Ajacied trainde donderdag en vrijdag niet buiten, nadat hij woensdag een tik op een knie had gekregen. 

Jarchinio Antonia, Tom Hiariej, Lorenzo Burnet en Nick Bakker zijn nog geblesseerd, terwijl Johan Kappelhof vanwege het overlijden van zijn vader maandag pas weer traint.