Overmars in de wolken met keuze De Boer: Het DNA van Frank is Ajax
Oefenmeester langer bij Ajax

Overmars in de wolken met keuze De Boer: "Het DNA van Frank is Ajax"

27-02-2015 20:44
15

Marc Overmars is blij met het langer aanblijven van Frank de Boer. De coach maakte vrijdag bekend dat hij ook na dit seizoen nog doorgaat als eindverantwoordelijke bij Ajax.

De laatste tijd was er wat onduidelijkheid over de toekomst van De Boer, maar daar kwam vrijdag een einde aan. De oefenmeester, die Ajax vier keer op rij de landstitel bezorgde, zit ook komend seizoen nog op de bank bij de Amsterdamse club. Directeur voetbalzaken Overmars is tevreden. "We weten met Frank wat we in huis hebben. Het DNA van Frank is Ajax", vertelt hij aan Ajax TV. "Hij kent de club het beste en heeft ook nog eens veel successen behaald."

Overmars spreekt wel van een teleurstellend seizoen, waarin Ajax zo goed als zeker de landstitel aan PSV zal moeten laten. De achterstand op de Eindhovenaren bedraagt momenteel namelijk veertien punten. "Tweede worden voelt als een teleurstelling. Wij moeten kampioen worden, dat leggen we onszelf gewoon op. Ook willen we in Europa meer aanwezig zijn en hopelijk gaat dat volgend seizoen gebeuren."