Lijfsbehoud nog niet zeker voor Go Ahead: Dat vind ik echt schandalig
Booy woedend op ploeg

Lijfsbehoud nog niet zeker voor Go Ahead: "Dat vind ik echt schandalig"

27-02-2015 23:19
4

Een goede eerste helft bleek voor Go Ahead Eagles vrijdagavond niet afdoende om hekkensluiter FC Dordrecht van een zege af te houden. Trainer Foeke Booy zag zijn ploeg in blessuretijd onderuit gaan (2-1).

De coach vindt dat Go Ahead de verliespartij voornamelijk aan zichzelf te danken had. "Onbegrijpelijk nederlaag, ik kan het niet begrijpen", foeterde hij in gesprek met FOX Sports. "Voor rust moet je de wedstrijd al beslissen, punt. Je was heer en meester, maar je laat je de kaas van het brood eten. De tweede helft leek nergens op."

"Dat vind ik schandalig", sprak Boey duidelijke taal. "We liepen allemaal verkeerd, raakten de grip kwijt. Het ging allemaal veel te makkelijk. We schieten onszelf verschrikkelijk in de voet. Onbegrijpelijk als je zo'n tweede helft speelt, als je weet waar je voor je moeten spelen." Dordrecht nadert Go Ahead dankzij de zege tot op acht punten.