Van den Brom: Hij zou wat dat betreft iets meer van Hoedt mogen hebben
Oefenmeester blij en kritisch over Goudeleeuw

Van den Brom: "Hij zou wat dat betreft iets meer van Hoedt mogen hebben"

27-02-2015 23:41

Jeffrey Gouweleeuw verscheen dit seizoen tot dusver op alle opstellingsformulieren van AZ-coach John van den Brom. De verdediger is fitter dan ooit en ziet dat vertaald worden op het veld.

Zijn vele speelminuten zijn voor Gouweleeuw de bevestiging dat hij stappen heeft gemaakt. "Het zegt dat ik heel fit ben", vertelt hij aan RTV Noord-Holland. "In mijn beginjaren had ik wel eens kleine pijntjes. Maar je moet in jezelf investeren. Ik weet waar ik mee bezig ben en ik wil constant presteren. Een sterkhouder voor het team zijn en anderen aansturen."

Coach Van den Brom is blij met Gouweleeuw, al ziet hij nog wel wat verbeterpunten voor de verdediger. "Hij ziet heel goed wat er voor hem gebeurt. Hij kan daarin verbaal nog stappen maken. Hij zou wat dat betreft iets meer van Wesley (Hoedt, red.) mogen hebben. Natuurlijk heeft Jeffrey het postuur en het gevoel om ook af en toe te scoren, maar ik ben meer content als hij met de verdediging op de nul speelt dan dat hij af en toe een goaltje maakt."