Klaassen zet licht op groen voor definitieve transfer: Doe maar
Klaassen geeft bestuurder advies

Klaassen zet licht op groen voor definitieve transfer: "Doe maar"

28-02-2015 07:23
7

Davy Klaassen zou het niet erg vinden als Arkadiusz Milik ook volgend seizoen de clubkleuren van Ajax verdedigt. Dat zegt de middenvelder in de aanloop naar 'PSV'.

Milik was donderdag in de return tegen Legia Warschau belangrijk, door twee van de drie treffers voor zijn rekening te nemen. "Hij was niet alleen door zijn doelpunten belangrijk, maar ook omdat hij balvast was. Met elke bal die hij kreeg, deed Arek iets goeds", prijst Klaassen zijn collega in De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

"Als ik Marc Overmars een advies moet geven over het lichten van Miliks optie? Doe maar", reageert Klaassen, die weet dat Milik is gehuurd van Bayer Leverkusen, desgevraagd tegenover het dagblad. "Ik ben geen directeur, maar wat mij betreft doet hij het gewoon goed."

Of Klaassen zondag het treffen met PSV redt, is nog maar de vraag. "Ik doe er alles aan om er in Eindhoven bij te zijn", aldus Klaassen, die weet dat Ajax een lastige opgave te wachten staat. "We staan er natuurlijk niet goed voor, maar zullen er alles aan doen om daar te winnen."